Pronova Laboratories

Forwarts is ontwikkeld door Pronova Laboratories BV, een bedrijf gevestigd in Muiden dat gespecialiseerd is in de eigen ontwikkeling, registratie en verkoop van zijn eigen medische hulpmiddelen. Al onze producten bieden unieke voordelen met als doel het leven van mensen te verbeteren.

Internationaal netwerk

Het succes van onze kleine organisatie is mede te danken aan ons wereldwijde netwerk van leveranciers en distributeurs, evenals de bekwaamheid om hoogwaardige, innovatieve producten in korte tijd op de markt te brengen.

Hoogste kwaliteitsstandaard

Pronova opereert volgens de internationale kwaliteitsnorm ISO 13485 en zorgt ervoor dat al haar producten gecertificeerd zijn. Pronova is een compacte en effectieve organisatie met sterke vernieuwings- en ontwikkelingsgeest.

Andere producten

Naast de Forwarts wrattenbevriezer is Pronova Laboratories B.V. ook verantwoordelijk voor de succesvolle wereldwijde introductie van onder andere Licener luizenshampoo, Nailclin schimmelnagelbehandeling en Pronofit Vitamine B12 Neusspray. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over de producten dan is onze klantenservice ook tijdens kantooruren bereikbaar per mail of telefoon.

www.pronovalaboratories.com

© Copyright - Forwarts
BTW-nummer NL 80 92 06 353 B02 - KvK-nummer 17126800